ביזון ופאי רועים ביין אדום עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 61 גר' של חלבון, 139 גרם של שומן, וסך הכל 1836 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם יין, בייקון לוח ללא קמטים, מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. נסו עוגת תאו ביזון בטטה, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הוסף ביזון; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
3
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
להוסיף 2 כפות שמן לסיר; להגדיל את החום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, ביזון בישול עד השחמה, הוספת שמן יותר על ידי כפות על פי הצורך. חזור לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים בצל קצוץ, גזר, סלרי ושום לסיר; מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, מערבבים מדי פעם, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים מרק, עגבניות, עלי דפנה, קורנית, מרווה, בייקון שמור, וביזון. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים עד ביזון רך, ערבוב מדי פעם, על 2 שעות (בשר עשוי לקחת 1 1/2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ביזון
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין
10
בינתיים, לבשל בצל פנינה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
העברה לקערה של מי קרח; לקצץ ולקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מעבירים ביזון לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
13
חותכים בשר מעצמות; חותכים בשר לקוביות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
14
מוסיפים גזר לבן ולפת לסיר עם רוטב ביזון. מבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
לפת
ביזון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מוסיפים בצל פנינה; מבשלים 5 דקות. להחזיר בשר לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל פנינה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז.
3
מחממים חלב, חמאה ושמנת בסיר בינוני עד שכמעט רותחים. תפוחי אדמה אורז לתוך קערה גדולה ערבוב; להוסיף תערובת חלב, 1 כפית מלח גס, ו 1/2 כפית פלפל לטאטא עד חלקה מעט מקורר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להקציף בביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים תנור ל 204°. ביזון כף מילוי לתוך 3 ליטר (13x9x2 אינץ') צלחת אפייה. כפית פירה מעל; החלק העליון כדי לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביזון
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מקציפים ביצה 1 כף מים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מברשת על תפוחי אדמה, ואז מפזרים גבינה בכל רחבי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשה
3
לאפות עוגה עד העליון הוא השחמה ומילוי מחומם דרך, 30 עד 40 דקות (50 עד 60 דקות אם צונן).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן לנוח 10 דקות.
1
נסה אדום בעל גוף מלא, כמו אוגוסט בסק Crozes 2007-Hermitage (צרפת, 20$), עם פשטידת הרועים.