ביזון מקסיקני אופים עם כוסברה-סיד שמנת
ביזון מקסיקני אופים עם כוסברה-סיד שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . גשו לסופר וקנו פסטה בפנה, עגבניות שימורים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: אפיית בקר מקסיקנית עם כוסברה-קרם ליים, אורז ליים בסגנון מקסיקני, ו סלט קצוץ מקסיקני עם רוטב כוסברה לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות f. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. כסה וחמם.
בינתיים, לבשל ביזון הקרקע ושום על חום בינוני במחבת גדולה עד הבשר הוא חום.
מערבבים פסטה מבושלת לתוך ביזון הקרקע מבושל, סחוט במחבת. מערבבים שעועית, עגבניות לא מצורפות, סלסה, אורגנו, כמון, ואבקת צ ' ילי.
העברת תערובת לתבנית אפייה 2 ליטר ungreased או תבשיל.
אופים, חשוף, במשך 30 דקות או עד מחומם דרך.
מפזרים שבבי טורטייה (אם משתמשים) וגבינה.
אופים, חשוף, במשך 5 יותר דקות או עד גבינה מותכת.
מפזרים את 1 כף בצל ירוק ומגישים עם קרם כוסברה-סיד.
מערבבים שמנת חמוצה, 3 כפות בצל ירוק, כוסברה, גרידת ליים בקערה קטנה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.