בייבי בוק צ'וי מטוגנת עם שום, ג' ינג'ר וסויה
תינוק מטוגן בוק צ'וי עם שום, ג' ינג'ר, וסויה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מים, שמן, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, ו ג'ינג'ר ושום מטוגן בוק צ' וי.
הוראות
משרים בוק צ ' וי בקערה גדולה של מים קרים, מרשרש כדי לשחרר כל חצץ.
מסננים, לחתוך חצי לאורכו, ויבש בזהירות עם מגבות נייר.
שמן חום בסיר גדול, כבד תחתית או תנור הולנדי על חום גבוה עד מנצנץ.
הוסף חצי בוק צ ' וי, לחתוך בצד למטה, עובד בקבוצות במידת הצורך כדי למנוע צפיפות מחבת, לצרוב עד השחמה עמוקה, על 6 דקות.
הסר צלחת גדולה או מחבת גיליון.
חום נמוך בינוני ולהוסיף זנגביל ושום, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים מים וחומץ ומביאים לרתיחה, ערבוב וגירוד התחתון של מחבת עם מרית עץ או כף כדי לשחרר כל חתיכות השחמה. לאחר 1 דקה, להוסיף רוטב סויה וסוכר חום.
הוסף בוק צ 'וי בחזרה למחבת ומבשלים, חשוף, עד עלי בוק צ' וי נבלים וגבעולים הם פריך במכרז, 6-8 דקות.
הסר בוק צ ' וי להגשת מגש.
המשך לבשל נוזל במחבת על חום בינוני עד שהוא מפחית זיגוג של עקביות הרצוי, 6 עד 8 דקות. זיגוג כפית מעל בוק צ ' וי ומקשטים עם זרעי שומשום ועירית.
מגישים עם אורז מבושל חם, אם תרצה.