בייגלה ופרמזן עוף מצופה
בייגלה ופרמזן עוף מצופה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. . גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, טימין טחון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בבייגלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בייגלה חמאת בוטנים כקינוח. נסו עוף מצופה בייגלה, שיפודי עוף מצופים בייגלה, ו נגיסי עוף מצופים בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד שמן זית, שום טחון, בזיליקום, רוזמרין, טימין, ופלפל שחור בקערה.
מניחים חזה עוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1 אינץ'.
מעבירים חזה עוף לקערה עם מרינדה שמן זית; מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייגלה וגבינת פרמזן למעבד מזון; דופק עד שהכעכים נמחצים היטב ומשלבים עם גבינה.
מערבבים פטרוזיליה ואבקת שום על ידי פועם פעם או פעמיים.
להעביר את התערובת למנה רדודה.
הסר עוף מן המרינדה, ולנער עודף. זרוק את המרינדה הנותרת.
הקש עוף לתוך תערובת בייגלה, ציפוי שני הצדדים.
מסדרים עוף מצופה בתבנית אפייה.
מפזרים על 1 כף תערובת בייגלה נוספת על גבי.
אופים חזה עוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מכסים את העוף באוהל רדיד ולאפשר לנוח במשך 10 עד 15 דקות לפני חיתוך והגשה.