בייגלה מומלח-חטיפי מרשמלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בייגלה מלוח-מרשמלו. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו כעכים שבורים, מרשמלו, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לא לאפות ברים קרמל מלוח בייגלה, קרמל מלוח בוטנים בייגלה ברים, ו פופקורן קרמל מלוח, בייגלה & חטיפי בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע התנור ומחמם מראש ל 350 מעלות F. קו 9 אינץ 'מרובע אפייה מחבת עם רדיד אלומיניום, עוזב 2 אינץ' overhang בכל הצדדים. לרסס קלות את נייר הכסף עם ספריי בישול.
דופק 1 כוס בייגלה חתיכות במעבד מזון עד טחון דק (אתה צריך על 1/2 כוס פירורים).
לטאטא בקמח, אבקת אפייה ומלח.
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר החום.
תן מגניב מעט, ואז מערבבים את הביצים ווניל. מערבבים את תערובת פרורי הבייגלה לתוך תערובת החמאה בשתי תוספות.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה. לפזר את הנותרים 1/2 כוס בייגלה חתיכות על גבי.
אופים עד הזהב וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי עם כמה פירורים, 25 עד 30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין במחבת על מתלה, ואז להרים את נייר כדי להסיר את הסורגים מהמחבת ולהעביר לתבנית.
מחממים את המטגן. לחץ על חצאי המרשמלו, לחתוך בצד למטה, בשורות אפילו על גבי הסורגים. מטגנים, מסובבים את תבנית האפייה לפי הצורך, עד שמרשמלו בצבע חום זהוב, 1 עד 2 דקות; בואו להתקרר.
שים את שבבי חמאת בוטנים ושמן צמחי 1/2 כפית במיקרוגל בטוח קערה ומיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד נמס וחלק. חזור עם שבבי שוקולד ושאר 1/2 כפית שמן צמחי בקערה אחרת.
טפטוף חמאת בוטנים מומסת ותערובות שוקולד על הסורגים.
בואו להקשיח בטמפרטורת החדר או צמרמורת להגדיר לפני חיתוך.