קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאת בוטנים-מערבולת קרמל תפוחים

חמאת בוטנים-מערבולת קרמל תפוחים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 415 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, חמאת בוטנים שמנת, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חמאת בוטנים קרמל תפוחים, בייקון בייגלה-חמאת בוטנים קרמל תפוחים, ו שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
תפוחתפוח
2
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מיקרוגל קרמל ומים בקערה גדולה למיקרוגל זכוכית על גבוה 2-1/2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב כאשר עורר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק קרמלממתק קרמל
תפוחתפוח
מיםמים
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
3
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרמלקרמל
תפוחתפוח
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים תפוח על צלחת מוכנה. מקררים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
5
ממיסים שוקולד לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
6
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבלים בעדינות עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
7
טפטוף על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
8
להכניס למקרר 1 שעה או עד קרמל הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
9
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
תפוחתפוח