חמאת בוטנים-מערבולת קרמל תפוחים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 415 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, חמאת בוטנים שמנת, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חמאת בוטנים קרמל תפוחים, בייקון בייגלה-חמאת בוטנים קרמל תפוחים, ו שוקולד טבעוני חמאת בוטנים מערבולת מוס פאי עם שוקולד חמאת בוטנים אגבה רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחים, ואז להתייבש לחלוטין. (הערה: על מנת שרוטב הקרמל ידבק לתפוחים, התפוחים צריכים להיות מקוררים היטב לפני הכביסה, הייבוש והטבילה ברוטב הקרמל.)
הכנס מקל פופ עץ לתוך קצה גזע של כל תפוח. מיקרוגל קרמל ומים בקערה גדולה למיקרוגל זכוכית על גבוה 2-1/2 דקות. או עד קרמל נמסים לחלוטין תערובת מעורבב היטב כאשר עורר.
מכסים צלחת גדולה עם קלף; תרסיס עם ספריי בישול. לטבול תפוחים, 1 בכל פעם, לרוטב קרמל, הופך באופן שווה מעיל כל תפוח. החזק תפוח טבול מעל קערה לתת עודפי קרמל לטפטף בחזרה לקערה.
מניחים תפוח על צלחת מוכנה. מקררים 15 דקות.
ממיסים שוקולד לפי ההוראות.
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבלים בעדינות עם כפית.
להכניס למקרר 1 שעה או עד קרמל הוא מוצק.
הסר תפוחים מהמקרר 15 דקות. לפני ההגשה. (הערה: תפוחים קרמל ניתן בקירור עד 2 ימים לפני ההגשה.)