קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

בייגלה מלח מעושן וקליפת שוקולד צ'יפס

בייגלה מלח מעושן וקליפת שוקולד צ'יפס
אם יש לך מלח, צ'יפס, בייגלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בייגלה קרמל מלוח בוטנים צ'יפס לנבוח, מלח ים מעושן ללא קמח ועוגיות שוקולד צ'יפס, ו שקדים קלויים, שוקולד צ'יפס, ועוגיות קקאו ניב עם מלח ים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תבנית אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מניחים שוקולד בקערה חסינת חום גדולה. באמצעות מיקרוגל או הגדרת הקערה על מחבת של מים רותחים בקושי, לחמם 2/3 של השוקולד, ערבוב עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר קערה מחום ומערבבים בשוקולד שנותר להמיס. (אם זה לא יימס, לחזור קערה לחום בקצרה). מערבבים במחצית הצ ' יפס וחצי בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מורחים על מחבת לתוך מלבן 10 על 12 אינץ', בערך 1/4 אינץ'. לחץ על שבבי הנותרים וכעכים על שוקולד ומפזרים קלות עם מלח. צמרמורת עד סט, על 1 שעה. לשבור לחתיכות ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'