בייגלה ניו יורק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה ניו יורק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח בייגלה, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ניו יורק, ניו יורק, New York Sour, ו The New York Sour.
הוראות
מערבבים יחד סוכר, שמרים, ו 1 1/2 כוסות מים פושרים (105 עד 43°) בכוס מדידה, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
לטאטא יחד 3 1/2 כוסות קמח 1 כף מלח שולחן בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. אבק עבודה משטח עם 1 כף קמח, ולאחר מכן להפוך את הבצק ללוש, בהדרגה לאבק עם מספיק קמח נוסף כדי להפוך בצק דביק חלק, על 8 דקות. (הבצק צריך להיות קצת דביק כדי להקל על גלגול ויצירת בייגלה).
להחזיר את הבצק לקערה ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון נצמד, ולאחר מכן לתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות. להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי לחתוך 8 חתיכות שוות. באמצעות כפות הידיים, לגלגל 1 חתיכת קדימה ואחורה על משטח עבודה יבש נקי לתוך חבל על 24 אינץ ' ארוך. אם הבצק נדבק לידיים שלך, קל אבק אותם עם קמח. מסובבים בצק לצורת בייגלה. (הבצק יהיה לחזור כפי שאתה יוצר בייגלה.)
להעביר בייגלה עם הידיים שלך לתבנית אפייה משומנת וליצור 7 בייגלה יותר באותו אופן עם הבצק שנותר, ריווח אותם 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
תן לבייגלה לעמוד, חשוף, בערך 20 דקות. בינתיים, לשים מתלה תנור בשליש העליון של התנור מחממים תנור עד 218°. להביא סיר רחב 6 ליטר מים לרתיחה.
באמצעות שתי הידיים, מוסיפים בזהירות 3 בייגלה, 1 בכל פעם, למים רותחים ולבשל, מתהפכים פעם אחת עם מלקחיים, עד בייגלה הם נפוחים וצורה מוגדר, כ -3 דקות.
להעביר בייגלה parboiled למתלה להתקרר. חזור עם 5 בייגלה הנותרים ב 2 קבוצות.
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ונייר שמן, ולאחר מכן לארגן בייגלה על הסדין.
מברשת בייגלה בקלילות עם כמה ביצה ומפזרים מלח בייגלה.
אופים עד חום זהוב קל קרום, על 35 דקות. מגניב 15 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
* זמין בקינג ארתור קמח (800-827-6836).
* הבצק יכול להיות מעורב ולש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק. בייגלה הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים. (כאשר הם נשמרים לילה, מלח יכול להתמוסס.)