קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

בייגלה ניו יורק

בייגלה ניו יורק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה ניו יורק. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 230 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח בייגלה, סוכר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: ניו יורק, ניו יורק, New York Sour, ו The New York Sour.

הוראות

1
מערבבים יחד סוכר, שמרים, ו 1 1/2 כוסות מים פושרים (105 עד 43°) בכוס מדידה, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
לטאטא יחד 3 1/2 כוסות קמח 1 כף מלח שולחן בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים תערובת שמרים ומערבבים עם כף עץ עד שהוא יוצר בצק. אבק עבודה משטח עם 1 כף קמח, ולאחר מכן להפוך את הבצק ללוש, בהדרגה לאבק עם מספיק קמח נוסף כדי להפוך בצק דביק חלק, על 8 דקות. (הבצק צריך להיות קצת דביק כדי להקל על גלגול ויצירת בייגלה).
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
להחזיר את הבצק לקערה ולכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון נצמד, ולאחר מכן לתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות. להפוך את הבצק על משטח עבודה נקי לחתוך 8 חתיכות שוות. באמצעות כפות הידיים, לגלגל 1 חתיכת קדימה ואחורה על משטח עבודה יבש נקי לתוך חבל על 24 אינץ ' ארוך. אם הבצק נדבק לידיים שלך, קל אבק אותם עם קמח. מסובבים בצק לצורת בייגלה. (הבצק יהיה לחזור כפי שאתה יוצר בייגלה.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להעביר בייגלה עם הידיים שלך לתבנית אפייה משומנת וליצור 7 בייגלה יותר באותו אופן עם הבצק שנותר, ריווח אותם 1 1/2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
תן לבייגלה לעמוד, חשוף, בערך 20 דקות. בינתיים, לשים מתלה תנור בשליש העליון של התנור מחממים תנור עד 218°. להביא סיר רחב 6 ליטר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
באמצעות שתי הידיים, מוסיפים בזהירות 3 בייגלה, 1 בכל פעם, למים רותחים ולבשל, מתהפכים פעם אחת עם מלקחיים, עד בייגלה הם נפוחים וצורה מוגדר, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
להעביר בייגלה parboiled למתלה להתקרר. חזור עם 5 בייגלה הנותרים ב 2 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
9
גיליון אפייה קו עם נייר קלף ונייר שמן, ולאחר מכן לארגן בייגלה על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
10
מברשת בייגלה בקלילות עם כמה ביצה ומפזרים מלח בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
אופים עד חום זהוב קל קרום, על 35 דקות. מגניב 15 דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
* זמין בקינג ארתור קמח (800-827-6836).
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1
* הבצק יכול להיות מעורב ולש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק. בייגלה הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים. (כאשר הם נשמרים לילה, מלח יכול להתמוסס.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק