בייגלה פסטו
בייגלה פסטו הוא צמחוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. מתאים ל-28 מנות. אם יש לך בזיליקום, מלח ים, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בייגלה פסטו, פסטו & קציצות הודו חמוציות עם רוטב יוגורט פסטו, ו בייגלה.
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מורחים 2 1/2 כפות גבינת שמנת על פני אמצע הבצק; מקפלים את השליש התחתון של הבצק על הגבינה, ואז מורחים עוד 2 1/2 כפות גבינת שמנת ו 2 כפות פסטו על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק מעל הפסטו. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
חזור עם 3 חתיכות הבצק הנותרות וגבינת השמנת הנותרת ופסטו, ריווח בייגלה 3 אינץ ' זה מזה. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים מלח ים גס ובזיליקום יבש.
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות, בודק את הבייגלה כל 5 דקות כדי למנוע overbaking.