בייגלה רך
בייגלה רך עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 171 קלוריות. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם יש לכם דבש, בצק לחם, פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 9%, וזה בלתי אפשרי. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
מחלקים את הבצק ל -14 חלקים. על משטח מקומח קלות מרדדים כל חתיכת בצק לחבל בגודל 16 אינץ ' ואז יוצרים צורת בייגלה.
מעבירים את הבצק למקרר עד שהוא מוכן לרתיחה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בסיר גדול מביאים לרתיחה 4 ליטר מים.
מוסיפים בייגלה, 3 בכל פעם, ומבשלים עד שבייגלה עולה לפני השטח, כ -2 דקות.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. מסדרים בייגלה במרחק של 3 סנטימטרים זה מזה על תבניות גיליון חמאה.
מפזרים מלח גס או עם מבחר תוספות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות או עד להשחמה.
מרדדים בצק לחבלים, יוצרים לבייגלה וציידים לפי ההוראות לעיל. מסדרים על תבניות גיליון חמאה, מברישים בביצה טרופה, לפי ההוראות לעיל.
אופים במשך 15 עד 20 דקות או עד להשחמה.
בקערה קטנה שלבו אבקת סוכר וקינמון עם 1 עד 2 כפות מים (מספיק מים להכנת זיגוג). הניחו בצד.
מרדדים בצק לחבלים, יוצרים לבייגלה וציידים לפי ההוראות לעיל. רגע לפני האפייה מברישים בייגלה בדבש.
מוציאים בייגלה מהתנור, ובעודם חמים, מברישים בזיגוג קינמון-סוכר.