בייקון Hasselback תפוחי אדמה
תפוחי אדמה בייקון Hasselback יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 217 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פטרוזיליה, חמאה, מלח כשר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: Hasselback תפוחי אדמה עם גבינה ובייקון, חמאה חומה יש תפוחי אדמה (תפוחי אדמה אקורדיון), ו תפוחי אדמה HASSELBACK.
הוראות
להניח את חתיכות הבייקון על תבנית אפייה להקפיא עד קשה, כ -30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
באמצעות סכין חדה, לעשות חתכים לרוחב בכל תפוח אדמה, על 1/8 אינץ 'זה מזה, לעצור על 1/4 אינץ' מלמטה.
מוסיפים את תפוחי האדמה למים הרותחים ומבשלים 4 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולהעביר בזהירות לתבנית אפייה; תן להתקרר מעט. לטפוח את תפוחי האדמה יבש, ולאחר מכן להכניס 3 חתיכות של בייקון קפוא לתוך החתכים של כל תפוח אדמה, מרווחים את הבייקון באופן שווה ולתת לו לתקוע מתוך החלק העליון. ממיסים 5 כפות חמאה ומברשת בנדיבות על תפוחי האדמה ובחתכים. שמור כל חמאה עודפת לצלחת. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל.
מעבירים את תפוחי האדמה לתנור ואופים עד שהחצאים משוחים ופריכים, כ -2 שעות, מתבלים באמצע עם החמאה המומסת השמורה.
כאשר תפוחי האדמה כמעט נעשה, להמיס את הנותרים 3 כפות חמאה ומערבבים עם בצל ירוק, פטרוזיליה ושום. כפית על תפוחי האדמה וצלי 5 דקות יותר.
מעבירים למגש ומתבלים במלח ופלפל.