קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין"של גבי דאלקין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי
בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין" של גבי Dalkin עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח גס, גבינת cotija, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו Pupusas גבינה w/Tomatillo-אבוקדו לחלוטין אבוקדו על ידי גבי Dalkin, חומוס כוסברה אבוקדו של גבי דאלקין, ו סלט בייקון, אבוקדו ותירס.

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית. מסדרים את רצועות הבייקון במחבת ומבשלים משני הצדדים עד הבייקון הוא פריך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
הסר את כל אבל 1 כף שומן בייקון מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חותכים את הגרעינים את כל קלח על ידי הנחת שטוח קלח על קרש חיתוך באמצעות סכין חדה כדי להסיר את הגרעינים. השליכו את הקורים והעבירו את הגרעינים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים את התירס על חום בינוני גבוה עד שהוא רק מעט חום זהוב, על 5 דקות. כבה את החום, להתפורר בגבינת cotija, ולהוסיף כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. בערך להתפורר בייקון לתערובת התירס ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
חותכים את האבוקדו במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
7
הסר את הבור מן האבוקדו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
8
הסר את האבוקדו מן העור לחתוך את האבוקדו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
9
להעביר את האבוקדו למחבת. טעם ותיבול עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים מיד בטמפרטורת החדר, או מקררים לאחר מכן. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.