קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין"של גבי דאלקין

בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי
בייקון, אבוקדו וסלט תירס על ידי "אבוקדו לחלוטין" של גבי Dalkin עשוי להיות רק בצד המנה אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלח גס, גבינת cotija, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלסה אבוקדו Pupusas גבינה w/Tomatillo-אבוקדו לחלוטין אבוקדו על ידי גבי Dalkin, חומוס כוסברה אבוקדו של גבי דאלקין, ו סלט בייקון, אבוקדו ותירס.

הוראות

1
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית. מסדרים את רצועות הבייקון במחבת ומבשלים משני הצדדים עד הבייקון הוא פריך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת לייבוש.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
הסר את כל אבל 1 כף שומן בייקון מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
חותכים את הגרעינים את כל קלח על ידי הנחת שטוח קלח על קרש חיתוך באמצעות סכין חדה כדי להסיר את הגרעינים. השליכו את הקורים והעבירו את הגרעינים למחבת עם שומן הבייקון. מבשלים את התירס על חום בינוני גבוה עד שהוא רק מעט חום זהוב, על 5 דקות. כבה את החום, להתפורר בגבינת cotija, ולהוסיף כוסברה ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
תן לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. בערך להתפורר בייקון לתערובת התירס ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
6
חותכים את האבוקדו במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
7
הסר את הבור מן האבוקדו ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8
הסר את האבוקדו מן העור לחתוך את האבוקדו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
9
להעביר את האבוקדו למחבת. טעם ותיבול עם מלח ופלפל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים מיד בטמפרטורת החדר, או מקררים לאחר מכן. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.