בייקון בגריל עטוף תירס על קלח
בייקון בגריל עטוף תירס על קלח עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, תבלין קייג'ון, אוזני תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, בייקון עטוף תירס, ו תירס עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה.
מפזרים כל אוזן של תירס עם תיבול Cajun, מלח ופלפל, ולעטוף כל אוזן עם 2 פרוסות של בייקון, מכסה את האוזן לחלוטין ככל האפשר. (אוזן גדולה אולי צריך 3 חתיכות של בייקון.) לעטוף את האוזניים בנייר אלומיניום, מסובב את הקצוות בחוזקה לאטום.
מניחים את התירס עטוף על הגריל שחומם מראש, וגריל על חום גבוה עד התירס חם, על 10 דקות לכל צד. הפעל את החום לנמוך, וגריל את התירס עד הבייקון מבושל ואת התירס הוא רך, על 45 דקות.