קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות3
ציון בריאות96
מגזין

בייקון-בורבון ריבה

בייקון-בורבון ריבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה בייקון-בורבון. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 1118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-912 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סוכר חום, חומץ סיידר, קפהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בייקון וריבת ויסקי, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים בייקון בין שני מחבתות גדולות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא השחמה קלות ומתחיל פריך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. להשליך שומן ממחבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את כל אבל כף אחת שומן מן המחבת הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים ושקופים, כחמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים חומץ, סוכר חום, סירופ מייפל, קפה ובורבון. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך שתי דקות, ערבוב וגירוד חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בייקון ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
7
תערובת העברה לבישול איטי של שישה ליטר ומבשלים גבוה, חשוף, עד שהנוזל מצטמצם ומעובה מעט ובייקון הוא חום שרוף עמוק, 3 1/2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
8
העברת תערובת למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
בואו מגניב, ואז להעביר צנצנות אטום. לאחסן במקרר עד חודש אחד.