בייקון-בורבון ריבה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ריבה בייקון-בורבון. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 1118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-912 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סוכר חום, חומץ סיידר, קפהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בייקון וריבת ויסקי, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו בורבון בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בייקון בין שני מחבתות גדולות ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן הוא שניתנו בייקון הוא השחמה קלות ומתחיל פריך, כ 20 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. להשליך שומן ממחבת אחת.
יוצקים את כל אבל כף אחת שומן מן המחבת הנותרת.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצלים מתרככים ושקופים, כחמש דקות.
מוסיפים חומץ, סוכר חום, סירופ מייפל, קפה ובורבון. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך שתי דקות, ערבוב וגירוד חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם כף עץ.
מוסיפים בייקון ומערבבים לשלב.
תערובת העברה לבישול איטי של שישה ליטר ומבשלים גבוה, חשוף, עד שהנוזל מצטמצם ומעובה מעט ובייקון הוא חום שרוף עמוק, 3 1/2 עד 4 שעות.
העברת תערובת למעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
בואו מגניב, ואז להעביר צנצנות אטום. לאחסן במקרר עד חודש אחד.