תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל בייקון המבורגר וגבינה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1180 קלוריות. גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפל גס, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, בייקון גבינה בורגר קציץ בשר, ו נקניקיות גבינה בורגר בייקון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מלח את המים ומבשלים את הפסטה ביישנית של אל דנטה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לחמם את EVOO בתנור הולנדי או מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף את הבייקון ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
5
הסר את הבייקון עם כף מחוררת ולהסיר חלק מן הטפטוף, משאיר שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מוסיפים את הבשר, חום וקרמבל, אבל משאירים כמה חתיכות גדולות יותר. מתבלים במלח ופלפל. לאחר הבשר יש קרמל, מוסיפים את הבצל ומבשלים במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
הוסף את המניה ואת ווסטרשייר, ואז להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
8
בסיר מעל בינוני לחום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לטאטא בקמח, לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מקציפים בחלב ומתבלים במלח ופלפל. לעבות כדי לצפות את הגב של כף. מערבבים בגבינה. כאשר הגבינה נמסה לתוך הרוטב, מערבבים את החרדל, קטשופ, להתענג ורוטב חם.