בייקון וגבינה נמס עם גרליקי גרגיר הנחלים
בייקון וגבינה נמס עם גרגר נחלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 525 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, שיני שום, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו Garlicky פטי נמס עם פרובולונה, פלפל אדום קלוי ובצל מקורמל נמס עם בייקון וגבינת אסיאגו, ו גבינה בגריל Garlicky עם בייקון ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל חצי בייקון על חום מתון, הופך פעם אחת, עד פריך, על 6 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם הבייקון שנותר.
במחבת בינונית, להביא את המים ושמן זית לרתיחה.
מוסיפים את השום בשכבה זוגית, מכסים ומבשלים על חום מתון עד שהמים התאדו, כ 5 דקות. לחשוף ולבשל מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד השום מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות יותר. כמו צבעי השום, להעביר אותו לצלחת.
יוצקים 1 כף של שמן שום לתוך קערה בינונית.
מקציפים בחרדל ובחומץ ומתבלים במלח ופלפל.
מסדרים את הלחם על תבנית אפייה ומעלים כל פרוסה עם 4 פרוסות בייקון. תכסה את הבייקון עם הגבינה.
אופים במשך 4 דקות, עד בייקון הוא רוחש והגבינה נמסה.
מוסיפים את גרגיר הנחלים ואת פרוסות השום לרוטב בקערה וזורקים היטב. תלולית את גרגיר הנחלים על 4 של הגבינה נמס ולסגור את הכריכים; לחתוך לשניים ולהגיש.
הערות: בירה המלצה: בירה שופעת, מלטי יתאים את האדמה של הלחם ואת creaminess של הגבינה. בחר אחד עם קצה מריר מעט, כגון Paulaner Salvator Doppelbock מגרמניה או אייל חיוור הודו פולר מאנגליה.