מרק כרישה תפוחי אדמה
מרק כרישה תפוחי אדמה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם כרישה, סלרי, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה, מרק כרישה ותפוחי אדמה של אמא, ו בשר חזיר, תפוחי אדמה ומרק כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את המניה עוף, תפוחי אדמה, כרישה, סלרי, עלה דפנה ותימין בסיר גדול ומפזרים מלח ופלפל. מרתיחים עד תפוחי האדמה רכים, 15 עד 20 דקות.
הסר את עלה המפרץ. באמצעות בלנדר טבילה (או בקבוצות בבלנדר או מעבד מזון), למזג את המרק עד חלקה.
יוצקים את המרק לסיר בינוני; מוסיפים את הקרם ומבשלים עד שהמרק התעבה, כ -20 דקות.