בייקון והמבורגרים עם גבינה כחולה
המבורגר בייקון וגבינה כחולה דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 403 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב סטייק, גבינה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בייקון & המבורגרים גבינה כחולים, בייקון גבינה כחולה המבורגרים, ו המבורגר בייקון עם גבינה כחולה.
הוראות
מערבבים בשר בקר טחון, עירית, רוטב סטייק, מלח, פלפל, חרדל, רוטב ווסטרשייר, ורוטב פלפל חריף יחד בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 2 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ושמן קלות את הסבכה.
טופס תערובת בשר לתוך 12 קציצות.
מבשלים את הקציצות עד שהם מוצקים, חמים במרכז, ופשוט להפוך מ ורוד לאפור, על 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 150 מעלות F (65 מעלות C). לשים המבורגרים על לחמניות פיצול; העליון עם בייקון וגבינה כחולה כדי לשרת.