בייקון וכרוב ניצנים כחולים
בייקון וכרוב ניצנים כחולים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 135 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מים, גבינת גורגונזולה, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים כרוב עם בייקון וגבינה כחולה, סלט כרוב ניצנים חם עם בייקון, קמוט, וגבינה כחולה, ו כרוב ניצני גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
הסר את הבייקון, אבל להשאיר את הטפטוף; כתם את פרוסות בייקון על צלחת מרופדת נייר מגבת. להתפורר כאשר מגניב.
מערבבים את הבצל והמלח לתוך השומן החם על חום בינוני עד רך, על 5 דקות.
יוצקים את המים וחרדל דיז ' ון. מבשלים ומערבבים על חום בינוני גבוה עד שהמים מגיעים לרתיחה. לגרד את המחבת כדי לפזר את החתיכות החומות במים.
מוסיף את כרוב ניצנים וחומץ. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב ניצנים הם במכרז, 4 עד 6 דקות. לזרוק עם בייקון וגבינת גורגונזולה מתפוררת כדי לשרת.