קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

בייקון ונשיכות אגס

בייקון ונשיכות אגס
בייקון ונשיכות אגס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 123 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צימוקים, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ביס עוף מצופה חרדל ובייקון עם מתכון איולי בייקון, בייקון נוטלה בראוני נושך W / מייפל קינמון בייקון זיגוג, ו נגיסות אגס ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת, מטגנים את הבייקון הקצוץ עד פריך ואז להעביר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת מגבת נייר. באותו מחבת בצל מטגן, הוספת קמצוץ של מלח ופלפל לעונה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
הסר את הבצל עם כפית מחוררת, וערימה על הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
3
באמצעות אותו מחבת, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס, אבל לא חום. מערבבים את האגסים ו לטגן מעל חום בינוני גבוה מעט חום, אבל להסיר לפני שהם הופכים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
להעביר את האגסים לקערה ולהוסיף בייקון, בצל וצימוקים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
בייקוןבייקון
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
עם מגבת נייר, למחוק את המחבת ולהוסיף את האגוזים. מערבבים וזורקים את האגוזים כדי טוסט אותם ולאחר מכן להסיר כאשר הם הופכים ריחני. מגניב מעט, ואז לקצוץ ולהוסיף לקערה עם תערובת אגס.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
טוסטטוסט
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
מחבתמחבת
6
שים את קונכיות filo מיני בכוסות של 2 מחבתות קאפקייקס מיני.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות Filo מיניקונכיות Filo מיני
קאפקייקסקאפקייקס
7
הוסף 1 כפית של תערובת הבייקון לכל קליפה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
8
בסיר מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר והדבש. מביאים לרתיחה ואז להנמיך את החום ומבשלים עד שהוא מפחית והופך עבה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
דבשדבש
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
יוצקים 1 כפית סירופ על כל כוס ולאפשר לו להשרות, ואז לחזור עם כפית אחרת.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
10
מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
11
מגישים בטמפרטורת החדר או מגישים חמים על ידי הצבת המחבתות בתנור f 250 מעלות שחומם מראש, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מעבירים למגש הגשה ומגישים.