בייקון ועגבניה עוף אפוי
בייקון ועוף אפוי עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 363 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו קותלי חזיר, חתיכות עוף מטוגנים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו ניוקי אפוי עם בייקון, עגבניות ומוצרלה, מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק, ו סלט עוף, בייקון ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F. ספריי 13x9 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול. סדר עוף בצלחת; להפריש.
מניחים רסק עגבניות, מים, חומץ, בזיליקום אורגנו במיכל מעבד מזון; כיסוי. תהליך עד מעורבב היטב.
אופים חשוף 45 עד 50 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד בחלק העבה ביותר ומיצים ברורים כאשר פירסינג עם קצה הסכין (175 מעלות על מדחום בשר).
מגישים עוף על אטריות, אם תרצה. למעלה עם בייקון.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.