בייקון ופסטה צ'ארד שוויצרי
בייקון ופסטה צ'ארד שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, חומץ בלסמי, לינגוויני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם בייקון חזיר שוויצרי ריקוטה למוני, פסטה עם Chard שוויצרי, ו Chard שוויצרי עם עגבניות ובייקון.
הוראות
מבשלים לינגוויני בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
בינתיים, לבשל בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני עד תחילת קריספ, על 10 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז.
מסננים את כל אבל 2 כפות טפטוף בייקון ממחבת.
מוסיפים בצל ומטוגנים על חום בינוני-גבוה עד מרכך, כ 7 דקות.
מוסיפים מנגולד שוויצרי ומפזרים מלח ופלפל.
הוסף פסטה בישול נוזלי למחבת. לזרוק עד chard הוא נבול ומכרז, על 4 דקות.
מפזרים חומץ מעל; לבשל 1 דקה.
מוסיפים לינגוויני ושמן לרוטב בסיר וזורקים למעיל.
מפזרים בייקון וגבינה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.