בייקון מקורמל
בייקון מקורמל עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם בייקון מעושן, פלפל, סוכר חום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בייקון המבורגרים w / בייקון-בצל קרמל בלסמי, סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, ו בייקון מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מחבת גיליון עם רדיד אלומיניום (לניקוי קל) ומניחים מתלה אפייה חוט על גבי.
שלב את הסוכר החום ואת הפקאן במעבד מזון ולעבד עד הפקאן הם טחונים דק.
מוסיף את המלח, פלפל שחור ופלפל קאיין ודופק לשלב.
מוסיפים את סירופ המייפל ואת הדופק שוב כדי להרטיב את הפירורים.
חותכים כל פרוסת בייקון במחצית לרוחב בשורה את החתיכות על מדף האפייה בלי לגעת. עם כפית קטנה, באופן שווה להפיץ את תערובת פקאן על גבי כל פיסת בייקון, באמצעות כל התערובת.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד ציפוי הוא השחמה מאוד אבל לא שרוף. אם זה לא מספיק, הבייקון לא יהיה פריך כפי שהוא מתקרר.
אמנם זה חם, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבות נייר ולהניח בצד להתקרר.
מגישים בטמפרטורת החדר. (הבייקון המקורמל יכול להתבצע מוקדם ביום ומאוחסן בטמפרטורת החדר.)