בייקון-עגבניות לינגוויני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עגבניות לינגוויני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לכם לינגוויני, שיני שום, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בייקון-עגבניות לינגוויני קרבונרה, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו לינגוויני עם בייקון ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים פסטה.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים 2 דקות.
להוסיף חתיכות בייקון; לטגן 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, שום, אורגנו; לטגן 30 שניות.
מוסיפים פסטה, מי פסטה שמורים, מלח ופלפל. מערבבים היטב, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב ונוזל נספג.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 3 דקות.