בייקון עטוף שרימפס וצדפות
זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צדפות עטופות בבייקון, צדפות עטופות בבייקון, ו צדפות עטופות בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים שרימפס וצדפות בצלחת רדודה או קערה. להתלבש פירות ים עם מיץ לימון וגלידה, טפטוף נדיב של שמן שומשום, תיבול גריל פתיתי פלפל חמים. לעטוף כל שרימפס וצדפות עם חצי פרוסת בייקון. לעטוף כל שרימפס עובד מכף רגל ועד ראש, מושך בייקון להתכרבל סביב השרימפס. לעטוף את הבייקון סביב החלק החיצוני של כל צדפה. להדק בייקון במקום לפי הצורך עם מרים.
מסדרים את השרימפס והצדפות על תבנית אפייה מחוררת, כגון מחבת מטאטא, כדי לאפשר ניקוז בעוד צ ' יפס בייקון.
אופים שרימפס וצדפות 10 עד 14 דקות, עד שרימפס הוא ורוד ומסולסל, צדפות אטומות בייקון הוא פריך. שרימפס יכול לסיים לפני הצדפות.
מסדרים מאכלי ים מבושלים על מגש ומפזרים בצל ירוק קצוץ.