בייקון פימיאנטו צ'יזבורגרים
בייקון פימיאנטו צ'יזבורגר דורש מסביב 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, לחמניות המבורגר, תוספות: עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו צ'יזבורגר פימיאנטו, צ'יזבורגר פימיאנטו, ו צ'יזבורגרים בייקון ל-2 (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום 350 עד 400 (בינוני-גבוה).
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה עד מעורבב. (לא overwork תערובת בשר.) תערובת צורה לתוך 6 (4 אינץ') קציצות.
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 7 עד 8 דקות בכל צד או עד בשר הוא כבר לא ורוד. למעלה עם גבינת Pimiento בייקון, ומגישים על לחמניות עם תוספות הרצוי.