קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

בייקון פריך עטוף עוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה

בייקון פריך עטוף עוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה
המתכון פריך בייקון עטוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1353 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין בעל גוף בהיר, גבינת פרמזן, מיץ לימון של מאייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו שמנת עם שעועית רחבה, בייקון פריך ומרווה, סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בבייקון ודבש, ו פריך פרושוטו ועוף מרווה עטוף עם אטריות פיסטוק שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב את היין, שאלוט, שום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שוםשום
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיף את בזיליקום, ציפורן, עלה דפנה, ולתת להתבשל עד הנוזל מצטמצם כ 1 כוס. כאשר מופחת, להוסיף את ציר העוף, ולהמשיך להתבשל עד מופחת בחצי. מסננים לתוך מחבת רוטב אחר ומערבבים את החמאה. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עלי דפנהעלי דפנה
חמאהחמאה
ציפורןציפורן
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מתבלים את העוף קלות במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
2
הניחו 4 פרוסות בייקון לרוחב על קרש חיתוך עם הפרוסות חופפות מעט. שים חזה עוף על גבי הבייקון. תביאו את פרוסות הבייקון ומסביב לתרנגולת כדי שכל החזה יהיה עטוף. חזור עם חזה עוף הנותרים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בייקוןבייקון
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
במחבת חסינת תנור גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית. קבל את המחבת ושמן חם, ולאחר מכן להוסיף את העוף עטוף בייקון ומבשלים עד הבייקון הוא פריך משני הצדדים, על 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
4
מעבירים את המחבת לתנור ואופים, עד שהעוף מבושל דרך, כ -15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
להקציף יחד את מיץ לימון ושמן זית. מתבלים את הסלט במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
שים את ארוגולה ושומר לתוך קערה גדולה לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
שומרשומר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
סקופ קצת ריזוטו יפה למרכז או כל צלחת, לוודא שיש לו קצת גובה, כך העוף יכול לקום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
חותכים את העוף על הטיה ולשים על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
טפטוף חלק מרוטב היין האדום סביב הצלחת ישירות מעל העוף. למעלה כל צלחת עם קצת סלט ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
ארוגולהארוגולה
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
6
הגשת הצעה: ריזוטו שמנת שלוש גבינה, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
מחממים סיר גדול (רחב יותר טוב מגבוה) מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית ופנצ ' טה. מבשלים את הפנצ ' טה עד שהוא מתחיל לפריך, ולאחר מכן מוסיפים את השום ואת הצלי. מבשלים את שאלוט ושום עד שהם מתחילים חום בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
שאלותשאלות
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב את המעיל. לבשל את האורז במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
9
מוסיפים יין ומערבבים היטב. מערבבים את האורז עד היין נספג כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ייןיין
10
מוסיפים במניות עוף עד שהאורז רק מכוסה ומערבבים שוב עד שהמניה נספגת באורז. המשך להוסיף בהדרגה את המניה, ערבוב גם לאחר כל תוספת, עד שהאורז מבושל דרך, אבל עדיין יש ביס. אסור לך להשתמש בכל המניות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
אורזאורז
11
כאשר האורז מבושל, מערבבים בגבינות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
אורזאורז
12
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם. הריזוטו צריך להיות חלק, קרמי, עשיר וטעים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח

מרכיבים

3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז Arborio, 9-אונקיותאורז Arborio, 9-אונקיות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה בייבי, 2 אונקיות, גזוז ושטוףארוגולה בייבי, 2 אונקיות, גזוז ושטוף16פרוסותבייקון, לא לחתוך עבה, מחבילה 16 אונקיותבייקון, לא לחתוך עבה, מחבילה 16 אונקיות1עלה דפנה יבשעלה דפנה יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2(חוֹרֶף)חמאה קרה, חתוכה לקוביותחמאה קרה, חתוכה לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף, מחומםציר עוף, מחומם1קטןנורה שומר, פרוס דק, 1 1/2 כוסותנורה שומר, פרוס דק, 1 1/2 כוסות1חבורהריחן טרי קטןריחן טרי קטן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים, פרוסים דקעלי בזיליקום טריים, פרוסים דק1בקבוקיין אדום יבש בהיר, כגון פינו נואר או בוז'ולהיין אדום יבש בהיר, כגון פינו נואר או בוז'ולה2ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך3ציפורןשום, טחוןשום, טחון28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזיםגבינת עיזים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)גבינת מסקרפונה, 1/2-אונקיותגבינת מסקרפונה, 1/2-אונקיות2(חוֹרֶף)סחוט טרי מיץ לימון מאיירסחוט טרי מיץ לימון מאייר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/4 אינץ') פרוסות עבות pancetta, 4 3/4 אונקיות, חתוך לקוביות(1/4 אינץ') פרוסות עבות pancetta, 4 3/4 אונקיות, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת, 1-אונקיהגבינת פרמזן מגוררת, 1-אונקיה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2שאלוט, פרוסשאלוט, פרוס4חצאי חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, בערך 1 פאונד, רצוי אורגני, גזוז ו בריבוע קצתחצאי חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, בערך 1 פאונד, רצוי אורגני, גזוז ו בריבוע קצת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.