בייקון פריך עטוף עוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה
המתכון פריך בייקון עטוף עם שלוש גבינה ריזוטו שמנת וסלט שומר ארוגולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1353 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו יין בעל גוף בהיר, גבינת פרמזן, מיץ לימון של מאייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ריזוטו שמנת עם שעועית רחבה, בייקון פריך ומרווה, סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בבייקון ודבש, ו פריך פרושוטו ועוף מרווה עטוף עם אטריות פיסטוק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני, לשלב את היין, שאלוט, שום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
יין
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את בזיליקום, ציפורן, עלה דפנה, ולתת להתבשל עד הנוזל מצטמצם כ 1 כוס. כאשר מופחת, להוסיף את ציר העוף, ולהמשיך להתבשל עד מופחת בחצי. מסננים לתוך מחבת רוטב אחר ומערבבים את החמאה. מתבלים את התערובת במלח, ופלפל, לפי הטעם. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עלי דפנה
חמאה
ציפורן
פלפל
באזיל!
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מתבלים את העוף קלות במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
מלח
2
הניחו 4 פרוסות בייקון לרוחב על קרש חיתוך עם הפרוסות חופפות מעט. שים חזה עוף על גבי הבייקון. תביאו את פרוסות הבייקון ומסביב לתרנגולת כדי שכל החזה יהיה עטוף. חזור עם חזה עוף הנותרים ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בייקון
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
במחבת חסינת תנור גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית. קבל את המחבת ושמן חם, ולאחר מכן להוסיף את העוף עטוף בייקון ומבשלים עד הבייקון הוא פריך משני הצדדים, על 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
בייקון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
4
מעבירים את המחבת לתנור ואופים, עד שהעוף מבושל דרך, כ -15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
1
להקציף יחד את מיץ לימון ושמן זית. מתבלים את הסלט במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
שים את ארוגולה ושומר לתוך קערה גדולה לזרוק עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
שומר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
סקופ קצת ריזוטו יפה למרכז או כל צלחת, לוודא שיש לו קצת גובה, כך העוף יכול לקום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
חותכים את העוף על הטיה ולשים על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
טפטוף חלק מרוטב היין האדום סביב הצלחת ישירות מעל העוף. למעלה כל צלחת עם קצת סלט ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
ארוגולה
עוף שלם
רוטב
6
הגשת הצעה: ריזוטו שמנת שלוש גבינה, מתכון כדלקמן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
מחממים סיר גדול (רחב יותר טוב מגבוה) מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית ופנצ ' טה. מבשלים את הפנצ ' טה עד שהוא מתחיל לפריך, ולאחר מכן מוסיפים את השום ואת הצלי. מבשלים את שאלוט ושום עד שהם מתחילים חום בצבע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב את המעיל. לבשל את האורז במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
9
מוסיפים יין ומערבבים היטב. מערבבים את האורז עד היין נספג כמעט לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אורז
יין
10
מוסיפים במניות עוף עד שהאורז רק מכוסה ומערבבים שוב עד שהמניה נספגת באורז. המשך להוסיף בהדרגה את המניה, ערבוב גם לאחר כל תוספת, עד שהאורז מבושל דרך, אבל עדיין יש ביס. אסור לך להשתמש בכל המניות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
אורז
11
כאשר האורז מבושל, מערבבים בגבינות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
אורז
12
הסר מהחום ומערבבים בחמאה. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם. הריזוטו צריך להיות חלק, קרמי, עשיר וטעים.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti קיאנטי מילואים Poggio Reale. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.