בייקון-פרמזן-אמנון מצופה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אמנון מצופה בפרמזן, אמנון מצופה בפרמזן, ו אמנון מצופה בפרמזן לשניים.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה. תניח בצד.
להקציף ביצים בקערה בינונית.
מפזרים דגים במלח ופלפל, ומחפרים בקמח. לנער את עודף, לטבול דגים לתוך ביצה, ולחץ בעדינות לתוך תערובת פירורי לחם.
מחממים 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני עד חמאה נמסה.
להוסיף 2 פילה דגים; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הזהב. חזור עם חמאה, שמן ודגים שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.