בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר
בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר הוא קטוגני ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 709 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם בצל מטוגן צרפתי, פלפל טחון, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר, בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר, ו בייקון צ'יזבורגר קציץ בשר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. כאשר מגניב, להתפורר לתוך קערה גדולה.
מערבבים קטשופ וחרדל בקערה.
מערבבים היטב 1/4 את תערובת הקטשופ, צ 'אק טחון, גבינת צ' דר, ביצים, פירורי לחם, מיונז, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל שחור עם בייקון מתפורר בקערה; מלטפים את התערובת למחבת כיכר 5x9 אינץ'.
מורחים את שאריות תערובת הקטשופ באופן שווה מעל קציץ הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקציץ בשר כבר לא ורוד בפנים, כ -45 דקות.
מורחים בצל מטוגן צרפתי על החלק העליון של הכיכר וחוזרים לתנור עד הבצל משחימים ומדחום בשר שנקרא מיידית מוכנס למרכז הכיכר קורא לפחות 160 מעלות F( 70 מעלות C), 10 עד 15 דקות נוספות.