בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן, חביתת בייקון וגבינה צ'דר קנדית, ו פיצת בייקון קנדית עם צ'דר-רוטב חרדל.
הוראות
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל שלהם מתאדה, כ -5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
להעביר את הפטריות לתבנית אפייה מוכנה. לזרוק את הבייקון, פטרוזיליה ופלפל בתבנית האפייה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים היטב.
להקציף בקרם, מלח וקורט של קאיין. לאט לאט לשפוך את פודינג מעל פטריות ובייקון ומפזרים את הגבינה מעל.
אופים את פודינג במשך 50 דקות, או עד רק להגדיר.
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת חם או חם.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. המשפחה טורס קורונה Tempranillo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% קברנה סוביניוןצבע דובדבן עדין עם גוונים אדומים לבנים. ניחוח אלגנטי, מראה איזון עדין בין הערות זניות של פירות יער שוש, ורמזים מתובלים של אלון. חיך מעוגל היטב עם טאנינים זניים חלקים.אידיאלי עם בשר, תבשילים, תבשילים, ואת "פאייה"המסורתית שלנו. מושלם עם גבינות שמנת.