קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן, חביתת בייקון וגבינה צ'דר קנדית, ו פיצת בייקון קנדית עם צ'דר-רוטב חרדל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל שלהם מתאדה, כ -5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
להעביר את הפטריות לתבנית אפייה מוכנה. לזרוק את הבייקון, פטרוזיליה ופלפל בתבנית האפייה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
להקציף בקרם, מלח וקורט של קאיין. לאט לאט לשפוך את פודינג מעל פטריות ובייקון ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אופים את פודינג במשך 50 דקות, או עד רק להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת חם או חם.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. המשפחה טורס קורונה Tempranillo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% קברנה סוביניוןצבע דובדבן עדין עם גוונים אדומים לבנים. ניחוח אלגנטי, מראה איזון עדין בין הערות זניות של פירות יער שוש, ורמזים מתובלים של אלון. חיך מעוגל היטב עם טאנינים זניים חלקים.אידיאלי עם בשר, תבשילים, תבשילים, ואת "פאייה"המסורתית שלנו. מושלם עם גבינות שמנת.