קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

בייקון תוצרת בית

בייקון תוצרת בית
בייקון תוצרת בית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 121 גרם של שומן, וסך הכל 1231 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, סוכר חום, ורוד ריפוי מלח, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו בייקון תוצרת בית, ריבת בייקון תוצרת בית, ו צבי בייקון תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את בטן החזיר ולייבש את הטפיחה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2
העברה לשקית פלסטיק 2 גלון resealable. כדי להפוך את לשפשף התבלינים, מערבבים את המלח הכשר, מלח ורוד, סוכר חום, דבש, פתיתי פלפל אדומים, פפריקה וכמון בקערה. מעיל את בטן החזיר בכל רחבי עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בטן חזירבטן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
סגור את התיק ומקרר 7 עד 10 ימים, מרפרף פעם ביום, עד בטן החזיר מרגיש מוצק. זה צריך לקחת 7 ימים עבור בטן דקה כי הוא בערך 11/2 אינץ 'עבה, ארוך יותר עבור בטן כי הוא 2 עד 3 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
4
הסר את בטן החזיר מן התיק, לשטוף ביסודיות יבש לטפוח. מקררים את הבטן על מתלה, חשוף, 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
5
הגדר את המעשן שלך על פי הוראות היצרן באמצעות שבבי אפלווד, ולהגדיר ל 200 מעלות F. עשן בטן חזיר 3 שעות, או עד בייקון מגיע לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
הסר את הקליפה (אופציונלית), ולאחר מכן לחתוך ולבשל לפי הצורך. כדי לאחסן, לעטוף את הבייקון בניילון נצמד ולקרר עד 1 שבוע או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מלח ורוד ריפוי הוא שילוב של מלח ניטריט נתרן. זה שומר על הבשר ורוד ומגן עליו מפני חיידקים. אתה יכול למצוא את זה בחנויות מזון מיוחדות או באינטרנט.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
8
צילום: צ ' ארלס מאסטרס