בייקון, תפוחים, ושמיר (B. A. d. כריך)
אם יש לכם תפוח honeycrisp, סיידר תפוחים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט עוף עם ענבים, קשיו, תפוחים ושמיר טרי, חמוץ כריך שמיר, ו כריך טונה שמיר.
הוראות
עבור בייקון: מחממים התנור ל 300 מעלות F.
מוסיפים את בטן החזיר, שמן זית, שום, טימין ועלה דפנה לתבשיל חסין חום. מכסים בנייר כסף ואופים עד למכרז המזלג, כ 3 שעות (או להחליף בייקון לחתוך עבה לצלות אותו או לבשל אותו במחבת עד פריך).
לתפוחים: להביא את התבלינים כבישה, שמיר, חומץ, סיידר תפוחים, וסוכר לרתיחה. דק לחתוך את התפוח ואת jalapeno והכניס לתוך צנצנת או מיכל שאינו מגיב בגודל בינוני.
יוצקים את הנוזל על התפוחים jalapenos. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
להרכיב: גריל ciabatta על גריל (או להשתמש טוסטר).
מורחים חרדל על החלק העליון של הגליל. דק לחתוך את הבטן חזיר שכבה על הגליל, העליון עם תפוחים כבושים jalapenos, קומץ של ירקות חרדל. סגור את הכריך והנח בצד.