ביס בראוני שוקולד-אגוזי לוז לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 142 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, תמצית וניל, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 10% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ביס בראוני קילר אגוזי לוז , ביס בראוני אגוזי לוז קילר וכוסות בראוני שוקולד לוז .
הוראות
1
במיקרוגל, ממיסים 1 כוס שוקולד צ'יפס וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה גדולה טורפים ביצים וסוכר חום. מערבבים פנימה וניל. בקערה קטנה מערבבים את אגוזי הלוז הטחונים, הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את שארית הצ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
חבילה אחת (11-1/2 אונקיות) שבבי שוקולד חלב, מחולקים
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
זילוף בצורת לב
דבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממלאים כוסות מיני מאפינס מרופדות בנייר בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
3
אופים ב-350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים לחלוטין.
ניתן לשלב בראוניז עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.