ביס בראוני שוקולד מנטה
ביס שוקולד מנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. מתאים ל-18 ומחירו 1 מנות.46 דולר למנה. אם יש לכם שוקולד, בתוספת 1 כף חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: ביס בראוני שוקולד מנטה, ביס בראוני מנטה שוקולד מנטה ביס בראוני מנטה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מרססים תבנית מיני מאפינס בנדיבות בספריי אפייה.
ממיסים את השוקולד הלא ממותק בקערה במיקרוגל.
מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים פנימה 8 נענע עד שהכל נמס.
במיקסר עם חיבור ההנעה מקרם 1 מקל מהחמאה עם הסוכר. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. כשהמיקסר במצב נמוך, מטפטפים פנימה את תערובת השוקולד שהתקררה באיטיות ומערבבים עד שהיא מתאחדת.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי, מוסיפים את תמצית הנענע ואז מערבבים שוב.
בעזרת כף או כף עוגיות, גורפים את הבלילה לתבנית המיני מאפינס המוכנה.
אופים עד לסיום, 11 עד 13 דקות. הופכים הפוך מהתבנית ומניחים להתקרר.
שלבו 25 עד 30 נענע בקערה עם כף החמאה הנותרת והשוקולד המריר הקצוץ. מכניסים למיקרוגל ומערבבים עד להמסה וחלקה.
טובלים את ביס הבראוני בשוקולד, מתרכזים בחלק ה"קונוס" העליון. מניחים להתייצב לכמה דקות. קוצצים את שאר הנענע ומפזרים אותם מלמעלה. מכניסים למקפיא ל-10 דקות אם צריך שהם יתקבעו מיד. יאם!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.