קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

ביס בראוני שוקולד מנטה

ביס בראוני שוקולד מנטה
ביס שוקולד מנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. מתאים ל-18 ומחירו 1 מנות.46 דולר למנה. אם יש לכם שוקולד, בתוספת 1 כף חמאה, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: ביס בראוני שוקולד מנטה, ביס בראוני מנטה שוקולד מנטה ביס בראוני מנטה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מרססים תבנית מיני מאפינס בנדיבות בספריי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
מנטה שוקולדמנטה שוקולד
3
ממיסים את השוקולד הלא ממותק בקערה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
50 מנטה שוקולד שלמה, כמו האנדים50 מנטה שוקולד שלמה, כמו האנדים
ציוד שתשתמש בו
מנטה שוקולד שלם, כמו האנדיםמנטה שוקולד שלם, כמו האנדים
כגון האנדיםכגון האנדים
4
מוציאים מהמיקרוגל ומערבבים פנימה 8 נענע עד שהכל נמס.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מניחים להתקרר מעט.
6
במיקסר עם חיבור ההנעה מקרם 1 מקל מהחמאה עם הסוכר. טורפים פנימה את הביצים אחת אחת. כשהמיקסר במצב נמוך, מטפטפים פנימה את תערובת השוקולד שהתקררה באיטיות ומערבבים עד שהיא מתאחדת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מגרדים את דפנות הקערה בעזרת מרית גומי, מוסיפים את תמצית הנענע ואז מערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בעזרת כף או כף עוגיות, גורפים את הבלילה לתבנית המיני מאפינס המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
9
אופים עד לסיום, 11 עד 13 דקות. הופכים הפוך מהתבנית ומניחים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
שלבו 25 עד 30 נענע בקערה עם כף החמאה הנותרת והשוקולד המריר הקצוץ. מכניסים למיקרוגל ומערבבים עד להמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טובלים את ביס הבראוני בשוקולד, מתרכזים בחלק ה"קונוס" העליון. מניחים להתייצב לכמה דקות. קוצצים את שאר הנענע ומפזרים אותם מלמעלה. מכניסים למקפיא ל-10 דקות אם צריך שהם יתקבעו מיד. יאם!
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-23 דולר.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.