ביסטק לה קריאולה (סטייק קריאולי בסגנון קולומביאני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Bistec לה קריאולה ( בסגנון קולומביאני סטייק קריאולי). והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, סטייק חצאית, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 762 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: Sobrebarrigan en Salsa Criolla (סטייק אגף עם רוטב קריאולי קולומביאני), Bistec Encebollado (קולומביאני-סטייק עם רוטב בצל), ו Carne Bistec-סטייק קולומביאני עם בצל ועגבניות.
הוראות
מניחים את הסטייקים בין גיליונות של נייר שעווה, ולאחר מכן פאונד עד שכל סטייק הוא על סנטימטר ¼ עבה.
שים את הסטייקים בשקית ניילון נעולה.
מוסיף את החרדל, כמון, שום, כוסברה, מלח ופלפל.מקררים למשך שעה או לילה. תוודא שהסטייקים שווים. covered.In מחבת גדולה, מחממת את השמן על אש בינונית.
מניחים את הסטייקים למחבת ומבשלים 3 דקות לכל צד.
הוסף את הוגאו, לכסות ולבשל במשך 7 דקות יותר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.