ביסטרו עוף ופלפלים
ביסטרו עוף ופלפלים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 379 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה d, טימין, מרק עוף פחות נתרן, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ביסטרו ארטישוק עוף, עוף צלוי ביסטרו, ו ביסטרו אפרוח.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף לחתוך לתוך (1/2 אינץ') רצועות; להפריש.
שלב מלח ושום על קרש חיתוך; קוצצים עד התערובת הופכת להדביק גס. לשפשף תערובת שום על עוף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 5 דקות או עד הזהב, מפנה פעם אחת.
להוסיף שאלוט; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, קארי, טימין ושומר. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים פלפלים; מבשלים 2 דקות או עד שהעוף נעשה.
לחמם את הפירה על פי הוראות החבילה.
מגישים תפוחי אדמה עם תערובת עוף ופלפל.