קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביסטרו של האמרסלי בצק טארט

ביסטרו של האמרסלי בצק טארט
בצק טארט ביסטרו של האמרסלי הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, מי קרח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טארט-סלט ביסטרו תפוחים, בצק עוגיות טארט קרום, ו עוגת תפוחים ללא בצק (מ-Fwdgf).

הוראות

1
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח והמלח. במהירות לחתוך את החמאה לתוך הקמח, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, עד חתיכות חמאה הם בגודל של אפונה גדולה. (לחלופין, לחתוך את החמאה לתוך הקמח על ידי פועם זה 8 עד 10 פעמים במעבד מזון, להיזהר לא להתחמם יתר על המידה ולערבב את החמאה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
לזרוק את התערובת החוצה על משטח נקי ולעשות באר במרכז הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
יוצקים את מי הקרח לתוך הבאר. באמצעות קצות האצבעות שלך ועובד במהירות, לשלב את תערובת הקמח ואת המים. עבודה רק עד שהמים נספגים. הבצק יהיה מרופט על ידי צריך להחזיק יחד כאשר אתה לסחוט אותו. אם זה נראה יבש, מפזרים על עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
צור את הבצק לצורת יומן באורך של כ-8 אינץ ' ומקביל לקצה משטח העבודה שלך. עם העקב של היד שלך, לדחוף למטה ורחוק ממך לאורך כל קו הבצק. עם מגרדת מאפה, לאסוף את הבצק, לעצב אותו בחזרה לתוך יומן, ולחזור על הפעולה מריחה. טכניקה זו, המכונה fraisage, תיצור יריעות של חמאה בבצק, יצירת קרום קל כמעט כמו בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
עם מגרד מאפה, לאסוף את הבצק לתוך כדור; זה בסדר אם הבצק לא בא יחד לחלוטין בשלב זה. לעטוף את הבצק היטב בניילון נצמד, לשטח אותו קצת, ולתת לו לנוח במקרר לפחות חצי שעה לפני גלגול. הבצק יישאר במקרר עד 2 ימים. אתה יכול גם להקפיא את הבצק, עטוף היטב; לאפשר לו להפשיר במשך יום במקרר לפני השימוש בו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
רול ולעצב את הבצק על פי הכיוון של המתכון שלך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
כדי לאפות את קרום טארט עיוור
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מחממים את מעל ל 191°. קו עובש עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן למלא את רדיד עם משקולות אפייה, שעועית יבשה, או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר את נייר הכסף ואת שעועית ולהמשיך לאפות עד הקרום משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
הסר מהתנור ולתת את הקרום להתקרר קצת לפני הרכבת הטארט שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
טעם
13
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
14
הוסף הערות ההערות שלי
15
ערוך את ההערות שלי
16
בוצע