קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

ביסק אספרגוס סרטנים ענק

ביסק אספרגוס סרטנים ענק
את המתכון אספרגוס סרטנים ענקיים ניתן להכין תוך כשעה ו-25 דקות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 612 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-42 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, מיונז, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69%. נסו ביסק סרטנים אספרגוס, ביסק סרטנים וביסק סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים לרתיחה ציר ועלי דפנה בסיר גדול. מבשלים אספרגוס עד לריכוך ומוסיפים לסיר הציר. ממיסים חמאה בסיר נפרד ומטגנים בעדינות בצל, סלרי וגזר (mirepoix) עד לריכוך, ולאחר מכן מוסיפים קמח בהדרגה (עם כלי שאינו מגיב כמו כף עץ), ומבשלים עד שהם דומה ל-roux.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)
קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רו)קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רו)
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
1 לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט1 לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט
לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוטלימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט
4 בצלים לבנים, קצוצים4 בצלים לבנים, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מעבירים לסיר הציר לעיבוי מרק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
נותנים להתבשל במשך 45 דקות.
4
מוציאים את עלי הדפנה מהמרק. *מערבלים למחית בבלנדר טבילה, או בקבוצות בבלנדר או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים שמנת למרק, ושומרים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
6
ל"סופלה הסרטנים", מערבבים סרטנים, מיונז, טימין, מלח ופלפל, וסוחטים מיץ לימון טרי, מנסים להימנע מפירוק גושי בשר הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
סרטןסרטן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מניחים כדור מבשר הסרטנים במרכז קערת המרק ומצקת את מרק האספרגוס מסביב.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בשר סרטניםבשר סרטנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מקשטים בפריזת לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או מעבד מזון וממלאים אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת על החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.