קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות33
מגזין

ביסק אספרגוס סרטנים ענק

ביסק אספרגוס סרטנים ענק
את המתכון אספרגוס סרטנים ענקיים ניתן להכין תוך כשעה ו-25 דקות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 612 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-42 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, מיונז, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69%. נסו ביסק סרטנים אספרגוס, ביסק סרטנים וביסק סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים לרתיחה ציר ועלי דפנה בסיר גדול. מבשלים אספרגוס עד לריכוך ומוסיפים לסיר הציר. ממיסים חמאה בסיר נפרד ומטגנים בעדינות בצל, סלרי וגזר (mirepoix) עד לריכוך, ולאחר מכן מוסיפים קמח בהדרגה (עם כלי שאינו מגיב כמו כף עץ), ומבשלים עד שהם דומה ל-roux.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)
קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רו)קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רו)
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
1 לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט1 לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט
לימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוטלימון, מיץ בתוספת 1 או 2 לימון חתוך לקוביות, לקישוט
4 בצלים לבנים, קצוצים4 בצלים לבנים, קצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים לסיר הציר לעיבוי מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
נותנים להתבשל במשך 45 דקות.
4
מוציאים את עלי הדפנה מהמרק. *מערבלים למחית בבלנדר טבילה, או בקבוצות בבלנדר או במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים שמנת למרק, ושומרים על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
ל"סופלה הסרטנים", מערבבים סרטנים, מיונז, טימין, מלח ופלפל, וסוחטים מיץ לימון טרי, מנסים להימנע מפירוק גושי בשר הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
סרטןסרטן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
מניחים כדור מבשר הסרטנים במרכז קערת המרק ומצקת את מרק האספרגוס מסביב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקשטים בפריזת לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או מעבד מזון וממלאים אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת על החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.