את המתכון אספרגוס סרטנים ענקיים ניתן להכין תוך כשעה ו-25 דקות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 612 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-42 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, מיונז, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69%. נסו ביסק סרטנים אספרגוס, ביסק סרטנים וביסק סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים לרתיחה ציר ועלי דפנה בסיר גדול. מבשלים אספרגוס עד לריכוך ומוסיפים לסיר הציר. ממיסים חמאה בסיר נפרד ומטגנים בעדינות בצל, סלרי וגזר (mirepoix) עד לריכוך, ולאחר מכן מוסיפים קמח בהדרגה (עם כלי שאינו מגיב כמו כף עץ), ומבשלים עד שהם דומה ל-roux.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס קמח לכל מטרה (בערך, או לפי הצורך ליצירת רוקס)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מקשטים בפריזת לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או מעבד מזון וממלאים אותו לא יותר ממחצית הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים מגבת על החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.
סרטן עובד ממש טוב עם שרדונה, ריזלינג ופינו גריג'יו. סרטן צונן טעים נהדר עם פינו גריג'יו. סרטן חם (במיוחד עם חמאה) אפשר להתאים לשרדונה חמאתי או ריזלינג פירותי פריך. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.