ביסק חמאה עם סירופ סיידר
מרק חמאה עם סירופ סיידר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם סיידר תפוחים, דלעת חמאה, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 86%. נסו ביסק סיידר חמאה, תפוחים עלומים עם אגוזי מלך מסוכרים, קרם רום וסירופ סיידר, ו וופלים דלעת סיידר לילה עם חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה 2 1/2 כוסות סיידר בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד מופחת ל 1/2 כוס (כ 20 דקות); מגניב. מכסים ומצננים.
חותכים דלעת לשניים לאורך; השלך זרעים וקרום.
מקום חצאי סקווש, לחתוך הצדדים למטה, על גיליון אפייה; אופים ב 400 במשך שעה 1 או עד למכרז. מגניב.
מניחים ג ' ינג ' ר מגורר על כמה שכבות של מגבות נייר. לאסוף את הקצוות של מגבות נייר יחד; לסחוט שקית מגבת נייר מעל קערה קטנה, שמירת מיץ ג ' ינג ' ר. מחק מוצקים. הניחו בצד.
שלב 1 1/2 כוסות סיידר, מים, כרישה ומלח בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות או עד שהכרישה רכה.
מוסיפים לתערובת הכרישה דלעת, מיץ ג ' ינג ' ר וחלב, תוך ערבוב טוב. מבשלים 15 דקות.
מניחים מחצית מתערובת הדלעת בבלנדר או במעבד מזון; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הקישואים לקערה גדולה. חזור על התהליך עם תערובת סקווש הנותרים. חזור תערובת סקווש פיתה למחבת. להתחמם. מרק מצקת לקערות; טפטוף עם סירופ סיידר.