ביסק מולים צרפתי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את ביסק מולים צרפתי. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ראשוני ופסקטרי זה מכיל 563 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מולים, חמאה, כרישה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מדהים. ביסק מולים , ביסק מולים וביסק מולים ותרד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים 1 1/2 כוסות מים ו-1 כוס מהיין לרתיחה בסיר גדול ורדוד.
מוסיפים את המולים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית 5 דקות, עד שהצדפים נפתחים. כשהצדפים קרירים מספיק כדי להתמודד, מפרידים את המולים מהקונכיות ומניחים בצד, זורקים את הקליפות ואת כל המולים שלא נפתחו. מסננים את נוזלי הבישול דרך מסננת מרופדת בבד גבינה לקערה ושומרים.
בינתיים ממיסים את החמאה בסיר גדול אחר עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, השום, הזעפרן, 2 כפיות מלח וכפית פלפל ומקפיצים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים 2 כוסות מנוזלי הבישול השמורים (זורקים את השאר) ואת יתרת היין, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים ללא מכסה במשך 5 דקות.
מוסיפים את המולים השמורים, את החצי-חצי ואת השמנת.
מחממים עד שרק מתחמם אך לא רותח. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה או השמיר, 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Muscadet
ריזלינג, יין רוזה ומוסקאדט הם הבחירות המובילות שלי עבור מולים. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריכים יעבדו. אם המולים מבושלים עם עגבניות, בחרו ברוזה. אם המולים בצד החריף, נסו ריזלינג. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.