ביסקוויט ג'ינג'ר
ביסקוטי ג'ינג'ר דורש כ 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 72 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו שקדים, ג'ינג'ר טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו ג'ינג'ר-ביסקוטי כתום, ביסקוויט לימון-ג'ינג'ר, ו ביסקוטי זנגביל כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות עוגה במעבד מזון; תהליך עד מתפורר גס.
מניחים פירורים לקערה גדולה; להפריש.
מניחים דגנים, שקדים, וג ' ינג ' ר גבישי במעבד מזון; דופק 1 דקה או עד קצוץ דק (תערובת תהיה דומה חול). מערבבים לתוך פירורי עוגה.
מערבבים חמאה, זנגביל טחון, ותמצית לימון לתוך תערובת פירור עד לחלח. צורה מעוגלת כפות בצק לתוך צורות סהר; מקום על גיליונות אפייה משומנת.
אופים ב 350 במשך 15 עד 17 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על גיליונות אפייה.
מיקרוגל שוקולד לבן פירורים וחלב בינוני גבוה (70% כוח) 1 דקה או עד פירורים להמיס; מערבבים עד חלקה. מערבבים בקליפה לימון. לטבול 1 קצה של כל ביסקוטי לתוך תערובת שוקולד; מקום על מדפים חוט עד שוקולד הוא מוצק.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו דגני שיבולת שועל קינמון Oat.