קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

ביסקוויט שוקולד ופיסטוק.

ביסקוויט שוקולד ופיסטוק.
המתכון שוקולד-פיסטוק ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם פיסטוקים, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד-פיסטוק ביסקוטי, שוקולד וביסקוטי פיסטוק, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הביצים, זרעי וניל ורום ומכים עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף את החומרים יבשים לבלילה והכה במהירות נמוכה עד incorporated. הכה בכל הפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך בול עץ 1 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים 2 יומני על כל תבנית אפייה על 3 אינץ ' זה מזה ולחץ כדי לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
צחצח את בולי העץ עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
אופים את היומנים במשך כ 25 דקות, עד צמרות סדוקות מבריק מעט המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן לבולי העץ להתקרר מעט.
8
באמצעות סכין שף חד, לחתוך את יומני לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי האפייה; אופים כ -20 דקות, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שפים סכיןשפים סכין
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו להתקרר לחלוטין. טובלים חלקית את הביסקוטי בשוקולד המומס ומפזרים קלות פיסטוקים קצוצים. מקררים עד שהשוקולד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ביסקוטיביסקוטי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון