קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

ביסקוויט שוקולד ופיסטוק.

ביסקוויט שוקולד ופיסטוק.
המתכון שוקולד-פיסטוק ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם פיסטוקים, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד-פיסטוק ביסקוטי, שוקולד וביסקוטי פיסטוק, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מוסיפים את הביצים, זרעי וניל ורום ומכים עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
נייר אורזנייר אורז
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הוסף את החומרים יבשים לבלילה והכה במהירות נמוכה עד incorporated. הכה בכל הפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך בול עץ 1 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים 2 יומני על כל תבנית אפייה על 3 אינץ ' זה מזה ולחץ כדי לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
צחצח את בולי העץ עם הלבן של הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
6
אופים את היומנים במשך כ 25 דקות, עד צמרות סדוקות מבריק מעט המשרד למגע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
תן לבולי העץ להתקרר מעט.
8
באמצעות סכין שף חד, לחתוך את יומני לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי האפייה; אופים כ -20 דקות, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שפים סכיןשפים סכין
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו להתקרר לחלוטין. טובלים חלקית את הביסקוטי בשוקולד המומס ומפזרים קלות פיסטוקים קצוצים. מקררים עד שהשוקולד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ביסקוטיביסקוטי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון