ביסקוויט שוקולד ופיסטוק.
המתכון שוקולד-פיסטוק ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לכם פיסטוקים, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד-פיסטוק ביסקוטי, שוקולד וביסקוטי פיסטוק, ו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. במערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים את הביצים, זרעי וניל ורום ומכים עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם אבקת קקאו, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
הוסף את החומרים יבשים לבלילה והכה במהירות נמוכה עד incorporated. הכה בכל הפיסטוקים.
מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות. על משטח מקומח קל, לגלגל כל חתיכה לתוך בול עץ 1 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים 2 יומני על כל תבנית אפייה על 3 אינץ ' זה מזה ולחץ כדי לשטח מעט.
צחצח את בולי העץ עם הלבן של הביצה.
אופים את היומנים במשך כ 25 דקות, עד צמרות סדוקות מבריק מעט המשרד למגע.
באמצעות סכין שף חד, לחתוך את יומני לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות על דפי האפייה; אופים כ -20 דקות, עד יבש.
בואו להתקרר לחלוטין. טובלים חלקית את הביסקוטי בשוקולד המומס ומפזרים קלות פיסטוקים קצוצים. מקררים עד שהשוקולד מוכן.