ביסקוויט שוקולד צ'יפס
ביסקוויט שוקולד צ'יפס עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תמצית ונילן, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי בצק עוגיות שוקולד צ' יפס, עוגות שוקולד צ'יפס עם ציפוי שוקולד צ' יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
קו תבנית אפייה גדולה עם קלף. מנפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית ומניחים בצד.
קרם החמאה, סוכר מגורען וסוכר חום בקערה בינונית שנייה באמצעות מערבל יד במהירות גבוהה, על 3 דקות.
הוסף ביצה אחת בכל פעם, וודא לערבב היטב לפני כל תוספת.
מוסיפים את ארוחת הוניל והשקדים ומערבבים.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה ומכים עד בשילוב. הבצק יהיה עבה ודביק. מקפלים בשוקולד צ ' יפס ופקאנים.
מעבירים את הבצק למשטח משוריין קלות; מחלקים לחצי. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב כל פיסת בצק לתוך יומן על 10 אינץ ' ארוך.
מברשת את עודף קמח; להעביר את יומני גיליון אפייה מוכן, מרווחים 5 אינץ ' זה מזה. לשטח כל יומן לרצועה 2 אינץ ' רחב.
אופים עד השחמה ולהגדיר, כ -20 דקות.
העברה למתלה; תן מגניב במשך 10 דקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F.
להעביר את הביסקוטי למשטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל רצועה באלכסון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מסדרים את הפרוסות חתוכות בצד על גיליונות אפייה.
אופים את הביסקוטי, מסובב את דפי האפייה באמצע, עד פריך, כ -30 דקות.
להעביר את דפי האפייה למדפים ולתת מגניב לחלוטין.
ביסקוויטים יכולים להתבצע 3 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.