ביסקוויטים דרומיים
המתכון ביסקוויטים דרומיים יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לך קיצור, סודה לשתיה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויטים דרומיים, ביסקוויטי חזיר דרומיים, ו ביסקוויטים גל דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף חמאה וקיצור לתוך מרכיבים יבשים עד התערובת נראית כמו פירורים. (מהר יותר טוב, אתה לא רוצה שומנים להמיס.) הפוך באר במרכז ויוצקים בחמאה הצוננת. מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. הבצק יהיה דביק מאוד. להפוך את הבצק על פני השטח משוריין, אבק העליון עם קמח בעדינות לקפל את הבצק על עצמו 5 או 6 פעמים. לחץ לתוך סיבוב עבה 1 אינץ'.
לגזור ביסקוויטים עם חותך 2 אינץ', להיות בטוח לדחוף ישר דרך הבצק.
מניחים ביסקוויטים על תבנית אפייה כך שהם פשוט לגעת. רפורמה בבצק גרוטאות, עבודה זה מעט ככל האפשר ולהמשיך לחתוך. (ביסקוויטים מן המעבר השני לא יהיה די קל כמו אלה מן הראשון, אבל היי, זה חיים.)
אופים עד ביסקוויטים גבוהים וזהב בהיר על גבי, 15 עד 20 דקות.