ביסקוויטים כתומים מסוכרים עם שיבולת שועל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמניות תפוזים שיבולת שועל מסוכר. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכר turbinadoוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , וזה לא כל כך סופר. נסו לחמניות קליפת תפוז מסוכרות, לחמניות ג'ינג'ר מסוכרות, ו לחמניות קרם חמוציות עם זנגביל מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ומניחים מתלה במרכז. במחבת בינונית, טוסט שיבולת השועל על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד זהוב וריחני, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. באמצעות 2 סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה עד חתיכות בגודל של אפונה קטנה. מערבבים את שיבולת השועל התגלגל קליפת תפוז מסוכר. הפוך היטב במרכז ויוצקים בחמאה. מערבבים עם כף עץ רק עד הבצק הוא רטוב באופן שווה.
להעביר את הבצק למשטח מקומח וללטף אותו לסיבוב 8 אינץ 'בעובי של 1/2 אינץ'. לצבוט יחד כל סדקים בקצוות.
מברשת את הבצק עם שמנת כבדה ומפזרים אותו עם סוכר demerara.
חותכים את הסיבוב ל 8 פלחי ולהעביר אותם לתבנית אפייה.
אופים את לחמניות תפוזים-שיבולת שועל מסוכרים במשך כ 25 דקות, או עד זהב על גבי ותחתון.
להעביר את הביסקוויטים למתלה תיל כדי להתקרר מעט.
מגישים עם חמאה רכה ומרמלדה.
הפוך קדימה: הלחמניות ניתן לאחסן במיכל אטום לילה.