ביסקוויטים עם רוטב נקניק-תפוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים עם רוטב נקניק-תפוח. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 549 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך קמח, grands!® buttermilk ביסקוויטים, פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו ביסקוויטים ורוטב נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
אופים ביסקוויטים לפי הוראות השקית.
בינתיים, במחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
הוסף חתיכות תפוח; לבשל 4 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז.
הגבר את החום לגובה בינוני. באותו מחבת, להתפורר נקניק; לבשל 4 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
להוסיף 1 כף של הקמח, ערבוב כל הזמן, עד חום. מערבבים בקמח שנותר. מערבבים בחלב עם מקציף תיל. מבשלים כ 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה. מערבבים חתיכות תפוח, מלח בצל ופלפלים.
פיצול ביסקוויטים חמים; מקום על 4 צלחות הגשה. למעלה עם רוטב נקניק ותפוח.