קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי חמאת בוטנים ושוקולד

ביסקוטי חמאת בוטנים ושוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 28 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בוטנים, קקאו, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חמאת בוטנים וביסקוטי שוקולד, ביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים פקאן ביסקוטי.

הוראות

1
מקציפים 1/3 כוס חמאת בוטנים וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2
מוסיף ביצים, מכות עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאת בוטנים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בוטנים ו 1/2 כוס שוקולד מיני-פירורים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
לעצב בצק לתוך יומן 13 "x 3" על גיליון אפייה משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים ב 325 במשך 40 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מתלה חוט מגניב (כ 20 דקות).
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
חותכים את היומן באלכסון לתוך 1/2 " -פרוסות עבות עם סכין משונן, באמצעות תנועת ניסור עדינה; מניחים פרוסות על גיליונות אפייה ungreased.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים ב 325 במשך 7 דקות; להפוך עוגיות מעל, ואופים 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מתלים חוט מגניב.
10
שלב הנותרים 1 כוס שוקולד מיני-פירורים, 1 1/2 כפות חמאת בוטנים, וקיצור בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד שוקולד וחמאת בוטנים להמיס. טובלים קצה אחד של כל ביסקוטי בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ביסקוטיביסקוטי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מניחים ביסקוטי על נייר שעווה עד שוקולד מתקשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון