קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות60
ציון בריאות3
מגזין

ביסקוטי שומשום לימון יווני (Portokaliou Paximathakia)

ביסקוטי שומשום לימון יווני (Portokaliou Paximathakia)
אם יש לך מלח, גרידת לימון, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביסקוויט לימון עם טפטוף לימון חמוץ, ביסקוטי לימון, ו ביסקוטי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למיקומים האמצעיים והעליונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב מיץ תפוזים וסודה לאפייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, מלח, וקינמון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים שמן זית, מיץ לימון, גרידת לימון ומים חמים לקערה עם מיץ תפוזים וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים סוכר ומקציפים עד משולב היטב מואר, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים לשלב. מערבבים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
על משטח מקומח קל, בצק קניש עד שהוא חלק וגמיש, על 5 דקות. יוצרים את הבצק לארבעה בולי עץ שווים, כל אחד באורך של כ-14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
מעבירים שניים לכל תבנית אפייה. ציון כל יומן עם פרוסות 1/3 אינץ', חיתוך קרוב לתחתית אבל לא כל הדרך דרך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים יומני זהב התירו על גבי, כ -15 דקות. הוציאו עוגיות מהתנור והפחיתו את הטמפרטורה ל-200°F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כאשר יומנים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין משונן לחתוך לעוגיות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
מניחים עוגיות בחזרה בתנור ואופים עד יבש, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן