ביסקוטי שקדים דובדבן
ביסקוויט שקדים דובדבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. . זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך קמח, ביצים, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ביסקוטי שקדים דובדבן, ביסקוטי שקדים דובדבן, ו ביסקוטי דובדבן-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מערבבים דובדבנים יבשים וליקר amaretto יחד בסיר על חום בינוני עד האמרטו מגיע לרתיחה; ניקוז, הזמנת 2 כפות של הנוזל לשימוש מאוחר יותר.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד על גיליון נייר שעווה. מקציפים חמאה עם 1 כוס סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. מקציפים 3 ביצים לתוך תערובת חמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מתמזגים בכל ביצה לפני הוספת הבא. מערבבים שמורות דובדבן נוזלי תמצית וניל לתוך החומרים הרטובים.
מקציפים חמאה עם 1 כוס סוכר בקערה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 2 דקות. מקציפים 3 ביצים לתוך תערובת חמאה-סוכר, אחד בכל פעם, מתמזגים בכל ביצה לפני הוספת הבא. מערבבים שמורות דובדבן נוזלי תמצית וניל לתוך החומרים הרטובים.
מערבבים תערובת קמח לתוך החומרים הרטובים קצת בכל פעם כדי ליצור בצק חלק. מקפלים בעדינות דובדבנים ושקדים לבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, לחלק לשניים, וליצור כל מחצית לתוך יומן 12 אינץ 'ארוך ו 2 1/2 אינץ' רחב. בעדינות לחץ על יומני עם האצבעות כדי לשטח עד עובי של 3/4 אינץ'.
להעביר כיכרות לסדינים אפייה מוכן, מברשת עם ביצה מוכה, ומפזרים כל אחד עם 1 1/2 כף סוכר לבן.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכרות הם חום זהוב, כ -35 דקות.
להעביר כיכרות לחוט מתלים מגניב במשך 20 דקות. השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך כל כיכר באלכסון ל-16 חתיכות.
להעביר את הביסקוטי לסדינים אפייה. להפחית חום תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
אופים בתנור במשך 8 דקות; הפוך ביסקוטי ואופים עד פריך משחימים קלות, על 8 דקות יותר.